01 30 Núria i BertawLa soprano Núria Vilà acompanyada al piano per Berta Brull oferiran aquest dissabte 3 de febrer, a les 20:30h, a l’Auditori Pau Casals, Alquímia Musical, una barreja lírica de compositors del país, de peces d’òperes i sarsueles molt conegudes.

En una primera part, interpretaran les cançons A l’ombra del lledoner, Maig i Camins de fada del compositor vilanoví, Eduard Toldrà. Del recull de cançons “Combat del Somni” de Frederic Mompou, les cançons Damunt de tu només les flors i Jo et pressentia com la mar; i del també barceloní, Enric Morera, tres cançons del recull “Cançons de carrer”: Clavell del balcó, l’Oreneta i Abril.

La segona part del concert la integrarà un repertori de fragments de les òperes i sarsueles més conegudes, començant per Nom mi dir (Don Giovanni) i Come scoglio (Cosi fan tutte) de W.A.Mozart; Quando me’n vo (La Bohéme) i Vissi d’arte (Tosca) de G. Puccini; Rusalka de A. Dvórak, i acabant amb No corté más que una rosa de la sarsuela “La del manojo de rosas” de P. Sorozábal i En el vallespir de R. Martínez Valls de la sarsuela “Canço d’amor i de guerra”.

Núria Vilà és una jove soprano barcelonina que va finalitzar els estudis de Grau Superior al Conservatori Superior de Música del Liceu amb les màximes qualificacions, i que ha actuat en diverses òperes al Gran Teatre del Liceu i amb l’Associació d’amics de l’òpera de Sabadell. Ha participat en diversos concursos obtenint el Primer premi en la modalitat de Cant en el 14è Concurs Internacional de música Josep Mirabent i Magrans i Segon premi en el 6è Concurs Internacional Germans Pla Ciutat de Balaguer.

Acompanyant a Núria Vilà a l’Auditori hi haurà la jove pianista tarragonina, Berta Brull, que s’ha format en Conservatori Professional de música de Tarragona i a l’Escola Superior de Música de Catalunya, obtenint les màximes qualificacions.

Tot i la seva joventut, ha actuat en espais de renom com l’Auditori de Barcelona, el Teatre Keiros de Roma, el Teatro Filarmonico de Verona , la Chapel de l’Old Royal Naval College, a Londres o al mateix l’Auditori Pau Casals del Vendrell, i ha obtingut el 1er premi al Concorso internazionale Elsa Respighi de Verona (Itàlia).

Més info:  www.auditoripaucasals.cat

              www.temporada.cat©2019 Ajuntament del Vendrell