01 23 Conservatori de TarrgonawEls alumnes del Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona seran els encarregats, aquest diumenge 28 de gener, a les 12 del migdia, d’encetar el Cicle de Joves Intèrprets a l’Auditori Pau Casals.

Una gran representació d’alumnes del Conservatori de música de la Diputació a Tarragona proposaran un concert de pel·lícula a l’escenari de l’Auditori Pau Casals, que tindrà dues parts ben diferenciades.

A la primera part, dedicada a duets de cambra, interpretaran la composició de Gaspar Cassadó, Requiebros, Pau Fernàndez al violoncel i Kiev Portella al piano. A continuació, Nina Macias a l’oboè i Miquel Villalba al piano interpretaran la Fantasia Pastoral d’Eugéne Bozza. Per acabar, Kiev Portella acompanyarà amb el piano Raquel Roldán a la viola en la seva interpretació de l’Allegro Apassionato de la Sonata Op. 120 de J. Brahms.

La segona part, amb l’Orquestra Simfònica del Conservatori de la Diputació dirigida per Àlex Sansó com a protagonista, presentarà un programa integrat per bandes sonores de pel·lícules i musicals, els quals també han acabat exhibint-se a la gran pantalla. Però l’element en comú de les tres obres, no és tan sols el cinema o els musicals, sinó el fet que les històries que representen tenen origen en la literatura, ja que van néixer com a novel·les abans de donar-se a conèixer en altres formats.

Aquestes tres obres seran Les cròniques de Nàrnia, de Harry Gregson-Williams, El Fantasma de l’Òpera d’Adrew Lloyd Webber i Els Miserables de C.M. Schönberg.

L’Orquestra Simfònica del Conservatori de la Diputació de Tarragona s’emmarca en el pla d’estudis de Grau Professional que s’imparteixen en aquest centre d’ensenyament musical de la Diputació de Tarragona.

 ©2019 Ajuntament del Vendrell