01 Barcelona Big Blues Band feat. Dani NellowAquest proper dissabte 20 de gener, a les 20.30h, comença la programació de 2018 de l’Auditori Pau Casals amb el concert de la Barcelona Big Blues Band acompanyada del saxofonista Dani Nel·lo.

La Barcelona Big Blues Band, sota la direcció del contrabaixista Ivan Kovacevic, conjuga un grup de bons músics que creen un so energètic, salvatge i a la vegada sofisticat. La Barcelona Big Blues Band anirà acompanyada, en aquesta ocasió, del saxofonista i compositor Dani Nel·lo, qui, des mitjans dels vuitanta, ha trepitjat els escenaris amb bandes com Los Rebeldes, Nel·lo & la Banda del Zoco, i col·laborant amb artistes com Los Lobos, Nick Curran, Barrence Whitfield o Mike Sanchez.

Des de principis dels setanta fins a l’actualitat, molts músics i arranjadors s'han deixat seduir per la potència i la versatilitat, característiques d'aquest tipus de formacions. Però fins ara, cap d'elles ho havia fet amb la voluntat de dedicar-se al blues i al rhythm and blues. Mitjançant els arranjaments, Kovacevic aplica a la Big Band tota l'experiència i el criteri que ha anat adquirint en petits combos i formacions. El resultat és un torrent sonor en la tradició de bandes com les de T-Bone Walker o Johnny Otis.

El concert de dissabte, doncs, es planteja com una cita ineludible pels amants del jazz, i sobretot, pels fans del swing, el blues i el rhythm & blues.

Més informació: www.auditoripaucasals.cat / www.temporada.cat



©2019 Ajuntament del Vendrell