01 11 rp nit xarxa01 webLa Xarxa Emprenedora del Vendrell ja té a punt la III Nit de la Xarxa, que es durà a terme el proper divendres 19 de gener, a les 19:30 h, als Cellers Avgustus Forvm.

 

El principal objectiu de la celebració d'aquest esdeveniment és reconèixer l'esforç de les empreses del territori, que diàriament lluiten per créixer, crear ocupació, generar riquesa i portar el nom del Vendrell i del Baix Penedès més enllà de la nostra comarca.

 

En el decurs de la Nit de la Xarxa es lliurarà la tercera edició dels Guardons Benjamí, que tenen com a objectiu reconèixer aquelles iniciatives d’empreses i entitats del territori que hagin excel·lit durant l’any 2017. Els Guardons Benjamí 2017 tindran unes categories renovades que són les següents: Excel·lència Turística, Iniciativa Ecològica i de proximitat, Impuls a l’Enoturisme, Trajectòria Empresarial, Actitud Emprenedora i Innovació Empresarial. Les empreses guardonades rebran el prestigiós Benjamí, peça escultòrica de la ceramista Roser Oter.

En el transcurs de la vetllada, també tindrà lloc la conferència “La Revolució dels Consumidors”, a càrrec d’Albert Pàmies, economista, consultor, conferenciant i professor de la Universitat Rovira i Virgili.

El regidor d’Emprenedoria, Ferran Trillas, ha agraït la feina de la Unitat de Gestió de la Xarxa Emprenedora per l’organització d’aquest esdeveniment, així com la col·laboració de CaixaBank, que permet tirar endavant aquesta i altres activitats que es fan al llarg de l’any.

Les inscripcions per al sopar de la III Nit de la Xarxa es poden fer a l’Eina, trucant al 900 33 88 33 o al correu espaiempresaerial@leina.org.

La Xarxa Emprenedora de l’Eina es va crear el 2009 i actualment té unes 300 empreses associades.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell