01 09 Xerrada PEE wContinua el programa de l’Escola de Mares i Pares “L’ofici de se pares”, que organitza la comissió de famílies del Pla Educatiu d'Entorn de l'Ajuntament del Vendrell, juntament amb les AMPA dels centres educatius i la col·laboració de les escoles, els instituts i La Ballaruga.

Aquestes xerrades tenen com a objectiu donar eines i suport a les famílies a l’hora d'educar els fills i filles treballant les emocions, l'autoestima, la comunicació entre pares i fills, etc.

La propera xerrada es durà a terme el dimarts 16 de gener, de 15.15h a 16.15 h, a l'escola Pla de Mar, i tractarà sobre "Les addiccions en la infància i l'adolescència". La sessió comptarà també amb la col·laboració de l'ORC dels Mossos d'Esquadra i la psicòloga Aroa Mateo, del Centre Intelment.

En la xerrada es treballaran els diferents tipus d'addicions més comunes dels més petits i les repercussions emocionals i legals que aquestes poden suposar; així mateix, es lliuraran eines als pares i mares per a que sàpiguen gestionar aquestes conductes amb els petits de la casa, per tal d'obtenir bons resultats i disminuir aquest comportament.
El Pla Educatiu d'Entorn és un projecte de col·laboració entre l'Ajuntament del Vendrell i la Generalitat de Catalunya que té per objectiu assolir l'èxit escolar, social, personal i laboral de tots els infants i joves del municipi.

Totes les sessions són obertes a totes les famílies i educadors dels centres escolars de la comarca i no cal inscripció prèvia.©2019 Ajuntament del Vendrell