24 Gimàstica gent gran1wA partir del 8 de gener quedaran obertes les inscripcions per participar en el Curs d'Entrenament de la Memòria i en el curs d’Activitat Física Adaptada per a gent gran (Vital Activity), que organitza l'Àrea de Gent Gran de l'Ajuntament del Vendrell. Les inscripcions es poden fer a Serveis Socials, al carrer Quarter n. 4 del Vendrell. Les places són limitades.

El primer curs, que comença el 16 de gener de 2018, és d’entrenament de la memòria. L’activitat anirà a càrrec de personal de l’Associació Trèvol i es durà a terme els dimarts de 9.30 h a 11 h i de 11.30 h a 13 h a l’Esplai del Tívoli. La matrícula per a aquest taller té un cost de 33 euros per trimestre (gener-març). Aquest curs té com a objectius principals exercitar la memòria, potenciant les diferents funcions cognitives, prevenint el deteriorament cognitiu, afavorint la comunicació i potenciant les relacions.

El segon curs, les Activitats Físiques Adaptades per a la gent gran, es divideixen en activitats de gimnàstica que es realitzen a l’exterior i activitats físiques saludables que es fan a l’interior dels diferents esplais del Vendrell.

La gimnàstica a l’aire lliure és una activitat física adaptada i dirigida amb els diferents aparells adaptats per a la gent gran. Aquestes activitats començaran el 17 i el 18 de gener de 2018, segons l'esplai on tinguin lloc. L’horari de l’Esplai del Tívoli és els dimecres de 9.30 h a 11 h; a l’Esplai el Tancat, els dijous de 9.00 h a 10.30 h, i a l’Esplai de Coma-ruga, els dimecres d’11.30 h a 13.00 h.

Les activitats físiques saludables per a gent gran es fan a l’interior dels esplais. Consisteixen en un treball de combinació de teràpia d’esquena, prevenció de caigudes, relaxació i reeducació postural. Aquestes activitats començaran el 18 i 19 de gener de 2018, segons a l’esplai. L’horari a l’Esplai del Tívoli és els divendres de 9.30 h a 10.30 h; a l’Esplai el Tancat, els divendres d’11 h a 12 h, i a l’Esplai de Coma-ruga, els dijous de 10.45 h a 11.45 h.

Les activitats de gimnàstica adaptada per a gent gran aniran a càrrec de professionals de Vital Activity. La matrícula per a aquest curs té un cost de 11 euros per trimestre (gener-març) i les places són limitades.

Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se a Serveis Socials, ubicat al carrer Quarter, 4. Tel. 977 16 64 16.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell