12 14 Presentació JokiramawLa Regidoria d’Infància i Joventut ha programat, un any més, un conjunt d’activitats lúdiques per tal que els més petits del Vendrell i les seves famílies puguin passar unes vacances de Nadal encara més entretingudes, sense oblidar el component educatiu de totes les propostes. S’engloben en el programa “Jokirama on Tour”, que arrencarà el proper 22 de desembre, de 18 h a 20 h, amb una passejada dels Xanquers del Jokirama pels carrers del centre de la vila, que servirà per anunciar de forma lúdica totes les activitats.


Del 27 de desembre d’enguany i fins al 4 de gener de 2018, al Centre cívic L’Estació, hi haurà una ludoteca per als infants de 0 a 5 anys i, com a novetat, una sala de jocs per a infants de 6 a 12 anys (en els dos casos, els infants sempre hauran d’anar acompanyats d’un adult). L’horari serà de 10 h a 13:30 h i de 17 h a 20 h (el dia 30 de desembre a la tarda estarà tancat).

 

D’altra banda, hi haurà inflables i animació de forma itinerant, en horari de 17 h a 19 h, els dies següents: el 28 de desembre, a la Rambla; el 2 de gener, a la Rambla de Josep Cañas i Cañas (el Tancat), i el 4 de gener, a la plaça de la Sardana (el Puig).

El dimecres 27 de desembre, a les 18 h, al Teatre Àngel Guimerà (TÀG), s’hi farà el concert So de lluna, del Petit Taller de Cançons (Petaca), en el qual, a través de la música i de les paraules, es despertaran les emocions de sentiments que sovint estan oblidats.

El divendres 29 de desembre, a les 18 h, al TÀG, tindrà lloc l’espectacle La màgia del Nadal, del mag Nebur, amb sorprenents jocs de màgia, levitacions, aparicions, desaparicions,...

I el dimecres 3 de gener, a les 18 h, a l’Auditori de l’Escola Municipal de Música Pau Casals, es projectarà la divertida pel·lícula infantil Emoji.

Totes les activitats programades són gratuïtes i tenen un aforament limitat. Per al concert, l’espectacle de màgia i la pel·lícula, les entrades es començaran a donar una hora abans de començar l’espectacle a la taquilla (es donaran un màxim de 4 invitacions per adult).

El regidor d’Infància i Joventut, Kenneth Martínez, ha convidat les famílies de la vila a participar en totes les activitats que s’han preparat i a gaudir del seu temps d’oci de les vacances de Nadal amb el “Jokirama on Tour”.©2019 Ajuntament del Vendrell