Vídeo panerawFer bullir l’olla, mostrar que els engranatges de la Festa Major ja estan en marxa, implicar-hi els comerços i la ciutadania, i començar a recaptar fons per Santa Anna 2018.

Amb aquests objectius els Administradors de Santa Anna 2018 han organitzat el sorteig de la Gran Panera de Santa Anna, una acció possible gràcies a la col·laboració de prop de 80 comerços, entitats, bars i restaurants de la vila.

 

Dinars, sopars i esmorzars, roba, vi i cava, llibres, plantes, entrades per a espectacles i museus, jocs, productes d’artesania i vals regal són alguns dels productes que s’emportarà qui tingui la butlleta amb el número que coincideixi amb les tres últimes xifres de la Grossa de Cap d’Any que organitza Loteries de Catalunya i que se sortejarà el 31 de desembre de 2017.

Cada butlleta suposa un donatiu de 2€, un import que es destinarà de manera íntegra a l’organització dels actes i espectacles que formaran part de la propera Festa Major vendrellenca. Els números pel sorteig es poden comprar a la cafeteria l’Astre (carrer de l’Astre), l’espardenyeria Tarrés (carrer Montserrat), el Forn Miret (carrer Santa Anna), la
rellotgeria - joieria Mercadé (carrer Major), la botiga XAS, productes de perruqueria (carrer del Peix), a la regidoria de cultura del Vendrell (antiga biblioteca, la Rambla), i als mateixos administradors de la Festa Major. La panera ja es pot veure exposada a l’aparador de la antiga botiga Ca la Margarita del carrer Doctor Robert, un espai cedit per la família Rossell Altet.

Com a felicitació de Nadal i alhora per animar la compra de butlletes, els mateixos administradors de la festa (Ariadna Caballero, Helena Cullaré, Karen Zapata, Alex Moreno, Sergi Gonzalez i Víctor Merencio) protagonitzen un clip de to humorístic, una paròdia d’una nadala d’un reconegut grup musical. El vídeo ha comptat amb el suport en la part musical de Baltasar Hurtado i la gravació d’Anna Asensio, i es podrà veure a Televisió del Vendrell, així com a través de les xarxes socials dels administradors de Santa Anna. https://youtu.be/gGMEF2myVAU

Els sis administradors agraeixien les aportacions i col·laboracions altruistes de persones i empreses que fan possible la Gran Panera de Santa Anna.



©2019 Ajuntament del Vendrell