12 12 Acte policia local 20 anys dependencieswAquest any 2017 es compleixen 20 anys del trasllat de la Policia Municipal del Vendrell des de la planta baixa de l’Ajuntament a les dependències actuals ubicades a la Carretera de Calafell. Amb aquest pretext, el cos de la policia local vol apropar-se a la ciutadania i per aquest motiu ha organitzat un matí de portes obertes a la caserna aquest proper dissabte 16 de desembre, de les 10.30 a les 13.30 hores.

Així, aquelles persones que vulguin conèixer més de prop les instal·lacions de la comissaria de la policia local, aquest dissabte podran gaudir d’una visita guiada a la caserna, així com veure el parc mòbil del cos.

D’altra banda, per atraure també el públic infantil, durant el matí es podrà gaudir d’inflables i els primers nens i nenes que hi vagin, rebran uns tiquets per anar al Kàrting el Vendrell. Per a les 12h hi ha prevista una exhibició canina, que permetrà veure les habilitats dels gossos policia.

El regidor de Governació, Rafel Gosalvez, ha apuntat que la voluntat de la jornada és apropar la Policia Municipal als veïns i veïnes, “ja que de vegades és un servei que es veu distant, i en canvi, té com a objectiu prioritari l’atenció al ciutadà”. El regidor ha recordat que durant aquest any s'han fet diverses millores a la caserna, com ara un repintat de les instal•lacions, l'adquisició de nou mobiliari o el canvi de la teulada dels vestuaris.



©2019 Ajuntament del Vendrell