12 11 Cor GerionawLa temporada d’espectacles del Vendrell d’aquest 2017 posa el seu punt i final aquest dissabte 16 de desembre, a les 20.30 h, al Teatre Àngel Guimerà del Vendrell (TÀG), amb una proposta nadalenca a càrrec del Cor Geriona.

El Cor Geriona, cor de l’Auditori de Girona, és un cor de veus blanques amb quinze anys de trajectòria, format per disset noies i amb direcció d’Imma Pascual. Aquest cor, semifinalista del programa televisiu Oh Happy Day (2013), presentarà al Vendrell el seu nou espectacle, L’esperit del Nadal, on sonaran nadales conegudes, se’n descobriran de noves i també sonaran alguns temes del seu últim treball discogràfic: Nadal a Veus (2016). Tot això passarà dins d’una història de les que posen la pell de gallina: un bonic conte de Nadal amb narrador, personatges, posada en escena, coreografies, una mica de teatre i, sobretot, molta música!

Les entrades es poden adquirir a un preu de 13 euros, 10 euros amb els descomptes habituals, i 6 euros per als menors de 12 anys, adreçant-se a la seu de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament del Vendrell (la Rambla, 24, tel. 977 66 56 84) en horari de 10 h a 14 h, mitjançant la plataforma Ticketea (www.ticketea.com / tel. 902 044 226) o a les taquilles del teatre, una hora abans de l'inici de l'espectacle, sempre i quan l’aforament així ho permeti.

Més informació:

www.tagelvendrell.cat
www.temporada.cat

 



©2019 Ajuntament del Vendrell