12 05 escola mares pares CARTELL DESEMBRE webContinua el programa de l’Escola de Mares i Pares “L’ofici de se pares”, que organitza la comissió de famílies del Pla Educatiu d'Entorn de l'Ajuntament del Vendrell, juntament amb les AMPA dels centres educatius i la col·laboració de les escoles, els instituts i La Ballaruga.

 

Aquestes xerrades tenen com a objectiu donar eines i suport a les famílies a l’hora d'educar els fills i filles treballant les emocions, l'autoestima, la comunicació entre pares i fills, etc.

 

La primera xerrada del mes de desembre tindrà lloc el dimarts 12, de 15.15 h a 16.15 h, a l'escola Àngels Garriga i anirà a càrrec de la Carme Reyes (orientadora/psicòloga a l'IES Mediterrània i psicoterapeuta). Sota el títol "Assetjament als centres escolars, bullying", aquesta xerrada-taller té l'objectiu d'entendre el fenomen i, alhora, proporcionar eines de prevenció i intervenció per a les famílies, la resta de companys i els centres educatius. S'abordaran aquests temes: Què és el bullying i/o el ciberbullying?, signes d'alerta, què són els maltractaments entre companys a l'escola?, actuacions per part del centre, orientacions per als pares, etc.

Aquest ampli programa de l’Escola de Mares i Pares és gràcies a la participació voluntària de les empreses, persones i organismes que col·laboren desinteressadament amb les xerrades d’interès per a les famílies.

Totes les sessions són obertes a totes les famílies i educadors dels centres escolars de la comarca i no cal inscripció prèvia.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell