05 11 Oques GrasseswAquest dissabte 9 de desembre, a les 20.30 h, al Teatre Àngel Guimerà del Vendrell, el grup Oques Grasses presenta el seu espectacle “Meravellós desastre”, amb totes les entrades venudes.

“Meravellós desastre” és un espectacle teatral i musical que es podrà veure només en cinc ocasions, amb el qual el grup s’acomiadarà fins el 2019, després d’una primera etapa de carrera que compta amb 3 discos, pràcticament 400 concerts i 7.000.000 de reproduccions a Youtube.

L’obra, que pretén ser una reflexió al voltant de la vida i de l’amor, comptarà amb la col·laboració dels dos actors catalans Galdric Plana i Anna Bussanya, que portaran el pes narratiu de l’espectacle. Pel que fa a la música, l’obra “desconstrueix” en diferents formats moltes de les cançons dels Oques Grasses i les reordena per a complementar el relat que desenvolupen els actors. Una de les perles de “Meravellós desastre” són les tres cançons noves i inèdites que inclouran per a l’ocasió i que posteriorment formaran part del seu quart treball d’estudi.

La conclusió de “Meravellós desastre” és com la vida: no hi ha conclusió. El públic que hi pugui assistir haurà de treure la seva pròpia experiència d’un espectacle amb el què tothom s’hi podrà reconèixer.

Més informació:

www.tagelvendrell.cat

www.temporada.cat



©2019 Ajuntament del Vendrell