L’Ajuntament del Vendrell contracta cinc joves dins del programa de Garantia Juvenil

 

12 01 rp garantia juvenil webL’Ajuntament del Vendrell ha contractat en pràctiques cinc joves dins del programa de Garantia Juvenil. Es tracta de joves amb formació universitària o de cicles formatius, menors de 30 anys i que estaven a l’atur.

 

Els cinc contractes són subvencionats amb fons europeus, tenen una durada de sis mesos i són per a tasques tècniques de suport en diferents àrees de l'Ajuntament, com poden ser medi ambient, recursos humans, ocupació, habitatge i participació. 

 

El regidor d’Ocupació, Kenneth Martínez, ha explicat que des de fa una anys, a causa de la crisi, els plans d'ocupació només se centraven en el col·lectius amb més dificultats econòmiques i es cercava la reinserció laboral. En canvi, ara, amb aquests contractes de Garantia Juvenil s’han pogut seleccionar entre els millors expedients acadèmics i currículums sobre una vintena de joves que es van presentar a la convocatòria. Kenneth Martínez també ha destacat la importància de poder ajudar els joves amb estudis a tenir una primera experiència laboral.

Els joves contractats han agraït l’oportunitat de poder adquirir experiència i fer currículum professional, ja que és un requisit imprescindible perquè la seva incorporació al món laboral sigui de forma estable i duradora en el temps. 

 ©2019 Ajuntament del Vendrell