12 01 rp garantia juvenil webL’Ajuntament del Vendrell ha contractat en pràctiques cinc joves dins del programa de Garantia Juvenil. Es tracta de joves amb formació universitària o de cicles formatius, menors de 30 anys i que estaven a l’atur.

 

Els cinc contractes són subvencionats amb fons europeus, tenen una durada de sis mesos i són per a tasques tècniques de suport en diferents àrees de l'Ajuntament, com poden ser medi ambient, recursos humans, ocupació, habitatge i participació. 

 

El regidor d’Ocupació, Kenneth Martínez, ha explicat que des de fa una anys, a causa de la crisi, els plans d'ocupació només se centraven en el col·lectius amb més dificultats econòmiques i es cercava la reinserció laboral. En canvi, ara, amb aquests contractes de Garantia Juvenil s’han pogut seleccionar entre els millors expedients acadèmics i currículums sobre una vintena de joves que es van presentar a la convocatòria. Kenneth Martínez també ha destacat la importància de poder ajudar els joves amb estudis a tenir una primera experiència laboral.

Els joves contractats han agraït l’oportunitat de poder adquirir experiència i fer currículum professional, ja que és un requisit imprescindible perquè la seva incorporació al món laboral sigui de forma estable i duradora en el temps. 

 ©2019 Ajuntament del Vendrell