11 27 qui va matar mozart webEl proper diumenge 3 de desembre, a les 12 del migdia, a l’Auditori Pau Casals, el Quintet de cordes de Camerata XXI, juntament amb la narració d’en David Puertas, interpretaran el concert familiar Els 3 mosqueters o qui va matar Mozart?

 

Al segle XVII, París estava plena de mosqueters. I al segle XVIII, Viena estava plena de compositors. Tant uns com altres van protagonitzar mil i una aventures per poder viure de la seva feina i, encara que la de compositor no sembla una professió tant arriscada, déu n’hi do les estocades que es donaven entre ells per aconseguir un contracte.

 

En el concert, d’una sola tacada, hi haurà la música de les tres espases més prestigioses d’Europa a finals del segle XVIII: Salieri, el compositor oficial; Mozart, el músic de moda, i Haydn, el més admirat arreu d’Europa.

Mentre s’escolta la seva música, David Puertas explicarà la relació entre ells: admiració, enveja, recel... Sabeu qui va matar Mozart? Es poden fer apostes sobre aquest duel a tres.

El quintet de cordes de Camerata XXI i el divulgador musical David Puertas oferiran un concert dirigit a un públic familiar, en què des dels més petits als més grans podran conèixer de més a prop aquests tres grans compositors.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell