11 27 12 Cal dir ho webEl proper dissabte 2 de desembre, a les 20:30 h, al Teatre Àngel Guimerà del Vendrell, el Grup de Teatre Inestable del Vendrell (GTIV) presentarà l’obra Cal dir-ho? d’Eugène Labiche, Alfred Duru i Jean-Laurent Cochet, sota la direcció de Pep Vinyes i interpretada per Àngels Navarro, Hermini Caballero, Carles Guasch, Mònica Tutusaus, Jordi Pla, Nil Vinyes, Ester Miret, Jaume Alsina, Salvador Rovira, Joel Pérez i Enric Batlle.

 

Els autors d’aquesta obra construeixen Cal dir-ho? amb la precisió d’una rellotgeria suïssa, controlant tots els mecanismes del riure, els dobles sentits, els jocs del malentès i crea, més enllà de la farsa, un estil propi, un teatre eminentment lúdic, però que no té res a veure ni amb la frivolitat ni amb la facilitat.

 

Les entrades es poden adquirir a un preu de 13 euros i 10 euros amb els descomptes habituals, adreçant-se a la seu de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament del Vendrell (la Rambla, 24, tel. 977 66 56 84) en horari de 10 h a 14 h, mitjançant la plataforma Ticketea (www.ticketea.com / tel. 902 044 226) o a les taquilles del teatre, una hora abans de l'inici de l'espectacle, sempre i quan l’aforament així ho permeti.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell