11 14 Concert de Santa CecíliawAquest diumenge 19 de novembre, a les 12 del migdia,  a l’Auditori Pau Casals,  es farà la commemoració de la festivitat de Santa Cecília, patrona de la música, amb la participació dels cantaires dels grups El Petit Estel, el Cor Joves Veus i el Cor Orfeó Parroquial del Vendrell.

Aquest concert és ja tradicional tant per les corals del Vendrell, que celebren la seva festa, com per la programació de l’Auditori Pau Casals. Aquesta diada musical reuneix a diferents generacions de cantaires per la formació de cada grup coral, els quals s’ajunten en el cant comú al final del concert.

En concret, al concert hi participaran els grup de Flautins, Timbalets, Gralles i Tenores d’El Petit Estel, El Cor Joves Veus i el Cor Orfeó Parroquial del Vendrell.

Els diferents grups d’ El Petit Estel estan dirigits per Laia Rafecas i Paula Guijarro (Flautins), per Anna Casas (Timbalets); per Anna Ibarz i Lluís Serres (Gralles) i Xavier Solé (Tenores).

Entre les peces que interpretaran, hi ha cançons del compositor Josep Vila i Casañas, populars catalanes, xineses i gregues i del Cub Súper 3, entre d’altres.

De la seva banda, el Cor Joves Veus, dirigit per Xavier Solé i amb Albert Recasens al piano, interpretarà La carta de navegar, Cançó del conductor de núvols, Cançó de la sabatera i Niska Banja.

I el Cor Orfeó Parroquial del Vendrell, dirigit per Jordi Solé, cantarà quatre peces, entre les quals hi haurà El ball de Sant Ferriol i Ton pare no té Nas.

El concert es tancarà amb el cant conjunt de totes les corals, aquest any dedicat al 45è aniversari del Cor Petit Estel.

L’entrada és gratuïta amb aforament limitat.

Més informació:

www.tagelvendrell.cat

www.temporada.cat



©2019 Ajuntament del Vendrell