11 13 dona vida barris 01 webEls comerciants del Barri de França, el Tancat i Mas d’en Gual han iniciat la sisena campanya comercial amb el lema “Dona vida als barris”, que compta amb el suport de la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament del Vendrell i del Pla de Barris. La campanya va començar aquest passat 1 de novembre i finalitzarà el 30 d’aquest mes.

 

Les persones que comprin als 88 comerços adherits a la campanya hauran d’escriure les seves dades en una butlleta que li facilitarà el comerç i l’haurà de dipositar en una urna al mateix establiment on hagin realitzat la compra. Tots els comerços participants estan identificats amb el cartell de la campanya.

 

El premi consisteix en diversos lots de productes, serveis i/o descomptes aportats pels comerços i establiments adherits. L’exposició dels lots es pot veure a l’aparador de “La botiga de l’aigua” de l’avinguda del Baix Penedès, 12-14.

L’objectiu de la campanya és donar a conèixer i dinamitzar el teixit comercial del Barri de França, el Tancat i Mas d’en Gual i promocionar el comerç de proximitat. L’Ajuntament dona suport a la campanya en la logística de l’organització, assumint el cost de les butlletes i els cartells, i en la cessió de les urnes, que són les mateixes que es van usar per a la campanya al nucli antic, les quals ja es van fer pensant en utilitzar-les en més d’una campanya.

L’11 de desembre, a les 16 h, es farà el sorteig, obert a tothom, a “La botiga de l’aigua”, i el divendres 15 de desembre es lliuraran els regals als premiats.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell