09 ParadisewAquest dissabte 18 de novembre, a les 20.30 h, al Teatre Àngel Guimerà del Vendrell, es podrà veure l’obra teatral Paradise, d‘Oriol Vila i Raquel Salvador, produïda per Nico & Sunset, El Terrat i El Tricile, i interpretada pels joves actors Albert Baró, Artur Busquets, Elisabet Casanovas, Adrian Grösser i Albert Salazar.

Aquesta obra, recomanada per a majors de 14 anys, ens transporta al prostíbul Paradise, on viurem tres històries que ens parlen de la família, de la soledat i de l’amor. Coneixerem la història dels tres germans Beltran, la història d’un client peculiar que decideix passar-hi la nit de cap d’any i la història del Dufi, un “pijo” de la zona alta de Barcelona i la Rubi, una transsexual que treballa al Paradise.

Cinc actors interpretant amb honestedat nou personatges que busquen el seu paradís perdut. Una comèdia construïda des del drama, amb tocs esperpèntics i amb la Veroshka com a narradora i còmplice de l’espectador.

Les entrades es poden adquirir a un preu de 17 euros i 13 euros amb els descomptes habituals, adreçant-se a la seu de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament del Vendrell (la Rambla, 24, tel. 977 66 56 84) en horari de 10 h a 14 h, mitjançant la plataforma Ticketea (www.ticketea.com / tel. 902 044 226) o a les taquilles del teatre, una hora abans de l'inici de l'espectacle, sempre i quan l’aforament així ho permeti.

Més informació:

www.tagelvendrell.cat
www.temporada.cat

 



©2019 Ajuntament del Vendrell