11 07 Marc Antoni i CleopatrawDins dels actes de la 22a Setmana de la Ciència (SC17), la regidoria de Cultura de l’Ajuntament del Vendrell organitza aquest dissabte, a les 12h, a la Sala d’Exposicions La Fusteria, l’espectacle “Marc Antoni i Cleopatra”, a càrrec de Genovesa. Narratives Teatrals. Es tracta d’una reconstrucció de teatre de titelles romanes, que s’acompanya d’una explicació del procés d’investigació i recreació del teatre de titelles en època antiga.

Amb representacions als festivals de Tàrraco Viva (Tarragona), Magna Celebratio (Badalona), Festival Romano d’Oiasso (Irún), Festival Arde Lecus de Lugo i molts altres, la companyia Genovesa porta al Vendrell aquest espectacles de titelles, adreçat a totes les edats, sobre la coneguda i apassionada història d’amor entre Marc Antoni i Cleopatra.
Inspirats en la Nina d’ivori de Tarragona, un narrador i el seu ajudant ens transporten a les províncies orientals de l’Imperi romà per a explicar-nos aquesta coneguda història d’amor. També descriuran, amb tota mena de detalls, els successos de la batalla d’Àccium, que va fer caure en la desgràcia la parella d’amants i va permetre a Cèsar August consolidar-se com a emperador.

Els visitants que tinguin el Passaport Científic de la Setmana de la Ciència podran aconseguir el codi corresponent.

Què és el Passaport Científic?

Amb l’objectiu de fomentar la participació a les activitats de la SC17, l’organització de la Setmana de la Ciència ha posat en marxa la campanya "Passaport Científic". Aquesta iniciativa té com a objectiu promoure la participació del públic en les activitats programades. Les persones que acreditin que han participat en tres o més activitats de la Setmana de la Ciència d’enguany participaran en un sorteig de diferents obsequis com ara entrades de museus, llibres, etc., que s’aniran concretant i anunciant.

L’entrada a l’espectacle és gratuïta.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell