11 06 El llop ferotgewEl proper diumenge 12 de novembre, a les 12 h, el Teatre Àngel Guimerà continua la seva programació estable de tardor amb El llop ferotge, un espectacle d’actors, màscares i titelles per a tota la família.

En aquesta obra, el gran protagonista, el llop ferotge, ha estat caçat després d’haver-se menjat la Caputxeta, l’àvia, sis cabretes i gairebé tres porquets, i ha d’enfrontar-se a un judici popular, en el qual declararan les mares d’aquests personatges. Quin serà el veredicte? És realment culpable o potser senzillament tenia molta gana?

Les entrades es poden adquirir a un preu de 6 euros, 4 euros amb els descomptes habituals, i amb entrada gratuïta per als menors de 3 anys, adreçant-se a la seu de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament del Vendrell (la Rambla, 24, tel. 977 66 56 84) en horari de 10 h a 14 h, mitjançant la plataforma Ticketea (www.ticketea.com / tel. 902 044 226) o a les taquilles del teatre, una hora abans de l'inici de l'espectacle, sempre i quan l’aforament així ho permeti.



©2019 Ajuntament del Vendrell