11 02 Activitats gent gran cartellwLa Regidoria de Gent Gran de l’Ajuntament del Vendrell ha programat un cicle de gimnàstica adaptada a la gent gran, que es durà a terme del 8 de novembre al 22 de desembre d’enguany. Es tracta d'un conjunt d’activitats saludables que es faran tant a l'aire lliure com a en espais interiors, que aniran a càrrec dels professionals de Vital Activity.

Pel què fa a les activitats a l’exterior, es duran a terme a la Plaça del Tívoli els dimecres de 9.30h a 11h; a la plaça Germans Trillas, els dimecres d’11.30h a 13h i a l’exterior de l’esplai de la Gent Gran del Tancat, els dijous de 9h a 10.30h. S’hi fomentarà la gimnàstica saludable i la dinamització d’espais lúdics de salut.

Les activitats a l’interior es duran a terme a l’Esplai de la Gent Gran de Coma-ruga els dijous d’11.30h a 12.30h; a l’Esplai de la Gent Gran del Tívoli, els divendres de 9.30h a 10.30h i a l’Esplai de la Gent Gran del Tancat, els divendres d’11h a 12h. S’hi promouran activitats com la teràpia d’esquena, la prevenció de caigudes, la relaxació i la reeducació postural.

Les activitats són totes gratuïtes i no cal inscripció prèvia. Les persones interessades només cal que vagin directament al lloc, el dia i hora que s'indica al cartell.



©2019 Ajuntament del Vendrell