08 02 Concurs fotografiawAquest proper divendres 13 d’octubre, a les 19.30h, a la sala d’exposicions La Fusteria (carrer Major, 20), tindrà lloc el lliurament de premis i la inauguració de l’exposició de les obres presentades al XIX Concurs de Fotografia Patrimoni històric de la costa del Baix Penedès.

En total, a aquesta edició del concurs s’hi han presentat quaranta-quatre fotografies, fetes per setze concursants. Molts autors i autores són habituals del concurs, però també hi ha la incorporació de nous participants. Els municipis de procedència dels autors són: el Vendrell, Calafell, La Ràpita, Barcelona, Castellar del Vallès, Gelida i Igualada.

El Jurat del Concurs està format per persones vinculades a la fotografia, un representant de la Regidoria de Cultura i un dels guanyadors/es de l’edició anterior. Els premis són els següents: un primer premi dotat amb 350 €, un segon premi dotat amb 250 € i un tercer premi dotat amb 200 € .

La mostra romandrà oberta fins al 12 de novembre de 2017. Com cada any, el Concurs compta amb la col·laboració del Grup Fotogràfic del Vendrell.



©2019 Ajuntament del Vendrell