08 02 Concurs fotografiawAquest proper divendres 13 d’octubre, a les 19.30h, a la sala d’exposicions La Fusteria (carrer Major, 20), tindrà lloc el lliurament de premis i la inauguració de l’exposició de les obres presentades al XIX Concurs de Fotografia Patrimoni històric de la costa del Baix Penedès.

En total, a aquesta edició del concurs s’hi han presentat quaranta-quatre fotografies, fetes per setze concursants. Molts autors i autores són habituals del concurs, però també hi ha la incorporació de nous participants. Els municipis de procedència dels autors són: el Vendrell, Calafell, La Ràpita, Barcelona, Castellar del Vallès, Gelida i Igualada.

El Jurat del Concurs està format per persones vinculades a la fotografia, un representant de la Regidoria de Cultura i un dels guanyadors/es de l’edició anterior. Els premis són els següents: un primer premi dotat amb 350 €, un segon premi dotat amb 250 € i un tercer premi dotat amb 200 € .

La mostra romandrà oberta fins al 12 de novembre de 2017. Com cada any, el Concurs compta amb la col·laboració del Grup Fotogràfic del Vendrell.


Webcam El Vendrell
Webcam Plaça Nova
facebook_48twitter_48