10 04 Presentació Fira17wLa Fira de Santa Teresa d’enguany, que se celebrarà del 13 al 15 d'octubre, continua la seva transformació, iniciada ja fa dues edicions.

Amb l’objectiu d’ampliar i introduir nous atractius a la Fira, a més de l’espai multisectorial i de l’automòbil, enguany s’organitza la segona edició de la fira Handmade del Vendrell i la novetat de l’Innofira, un espai dedicat a les noves tecnologies i a l’eficiència energètica. En els dos casos es respon a nous sectors econòmics i moviments socials d’un món en contínua transformació i compromès amb el medi ambient.

D’altra banda, amb l’objectiu estratègic del municipi de potenciar i ampliar l’atractiu comercial, en el marc de la Fira, un any més, es fa la jornada dedicada a les franquícies per atreure nous comerços i ampliar així l’oferta. En aquest mateix sentit, també es farà un reconeixement als comerços centenaris en un acte que tindrà lloc el divendres 13 d’octubre, a les 17 h, a la sala polivalent del Portal del Pardo. Tot seguit, es farà la inauguració oficial de la Fira.

Respecte al vessant festiu de la Fira, els diversos sectors representats en diferents espais de la vila comparteixen un programa ple d’actes culturals, musicals i festius que faran gaudir tant petits com grans, i amb la diada castellera de Santa Teresa del diumenge 15 d’octubre.

El regidor de Promoció Econòmica, Kenneth Martínez, posa de relleu que “la Fira és l’ocasió que cada any aprofitem per mostrar tot el que som i tenim, tot el nostre múscul econòmic i associatiu, i que l’oferim a tota la comarca i a la resta del país”.

L’alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, ha ressaltat que “l’adaptació als nous temps té com a finalitat mantenir la Fira com a generador d’activitat econòmica, amb un bon posicionament en el calendari de les fires de Catalunya“.

La regidora d’Enllumenat i Eficiència Energètica, Camil·la Barnadas, ha destacat que “amb l’aposta de l’Ajuntament del Vendrell per la sostenibilitat i l’eficiència energètica, aprofitem la Fira per fer divulgació de les eines que tenim a l’abast per a un consum energètic més sostenible“.

El programa d’actes es pot consultar al web municipal: http://www.elvendrell.net/fira-de-santa-teresa-cid-594



©2019 Ajuntament del Vendrell