10 05 El Pot Petit 2 webEl diumenge 8 d’octubre, a les 18 h, el Teatre Àngel Guimerà inicia la seva programació estable de tardor amb El Pot Petit, un concert espectacle molt participatiu per gaudir amb tota la família.

El Pot Petit presenta Ritmes i rialles, en el qual el cuc poruc, un dels seus personatges més coneguts, juntament amb la Jana, en Pau i la Melmelada Band, ens portaran a fer un viatge per conèixer mil històries de dins d’aquest pot tan màgic. És un viatge ple de música amb sis músics dalt l’escenari, titelles i projeccions.

Els nens i nenes podran escoltar cançons tan conegudes com Puja al meu coet, Els Pirates, El Rap familiar, Les joguines, El drac Rac, El lleó vergonyós, entre d’altres, i gaudir d’aquestes històries cantades que parlen de molts temes diferents, des de la inquietud de viatjar fins a les vivències de sentiments, emocions i valors, les històries quotidianes, passant per les tradicions de la nostra cultura.

Les entrades es poden aconseguir a un preu de 6 euros, 4 euros amb els descomptes habituals, i amb entrada gratuïta per als menors de 3 anys, adreçant-se a la seu de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament del Vendrell (la Rambla, 24, tel. 977 66 56 84) en horari de 10 h a 14 h, mitjançant la plataforma Ticketea (www.ticketea.com / tel. 902 044 226) o a les taquilles del teatre, una hora abans de l'inici de l'espectacle, sempre i quan l’aforament així ho permeti.



©2019 Ajuntament del Vendrell