09 20 Foto Benvingut Socias webEl proper dilluns 25 de setembre, a les 19 h, a la sala d’exposicions La Fusteria (c/ Major, 16), tindrà lloc la inauguració de l’exposició “La vida i l’obra del músic vendrellenc Benvingut Socias Mercadé (1877-1952)”.

 

Es tracta de la primera exposició dedicada a Benvingut Socias, destacat concertista, professor de piano, organista i compositor, en la qual es fa una aproximació a la seva figura des de diferents vessants: la formació musical, l’activitat docent, les actuacions al Vendrell i a Barcelona, les gires artístiques per Europa i Amèrica del Nord, les seves amistats, la seva vida a la finca la Plana del Vendrell i les seves relacions amb concertistes d’arreu.

 

Hi ha programades visites guiades els dies 27 de setembre i 4 d’octubre, a les 17.30 h, i 8 d’octubre, a les 11 h (reserves al tel. 977667396 i al c/e acbaixpenedes.cultura@gencat.cat).

L’organització de l’exposició, a càrrec de l’Arxiu Comarcal del Baix Penedès, els Amics de l’Orgue i el Grup Pessebrista del Vendrell, compta amb el suport de la Regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament del Vendrell.

L’exposició es podrà visitar fins al 9 d’octubre, de dilluns a dissabte de 18 h a 20 h, i els diumenges s’11 a 13 h.

 

Imatge: Retrat de Benvingut Socias Mercadé, 1910. Fotografia Aimé Dupont. Nova York. Arxiu Comarcal del Baix Penedès. Col. Ferran Romeu Castellví.

Cartell

Postal

 

 



©2019 Ajuntament del Vendrell