09 13 rp mes pau casals webAhir al migdia, a l'Ajuntament del Vendrell, va tenir lloc la presentació del Mes Pau Casals, a càrrec de la regidora de Cultura i Festes, Eva M. Serramià; el president de l'Associació Muiscal Pau Casals del Vendrell, Jordi Guitart, acompanyat pels membres de junta Jaume Figueras i Joan Miró, i la directora de l'Escola Municipal de Música Pau Casals, Montse Vidal.
 
Una de les novetats és la reivindicació del Dia Internacional de la Pau amb un acte en què poesia i música d'agermanaran i que donarà el tret d'inici de les activitats.
 
El concert commemoratiu del 44è aniversari de la mort de Pau Casals tindrà lloc el diumenge 22 d'octubre, a les 19 h, a l'Auditori del Tívoli, a càrrec de la Camerata Eduard Toldrà.
 
En els enllaços següents es poden consultar totes les activitats programades per viure intensament Pau Casals al Vendrell durant més d'un mes.
 
 
 
El Mes Pau Casals està organitzat per l'Associació Musical Pau Casals i compta amb el suport de l'Ajuntament del Vendrell, entre d'altres administracions entitats i empreses que hi col·laboren.



©2019 Ajuntament del Vendrell