08 21 alquimia territori webEl proper divendres 25 d’agost, a les 20 h, a la Sala Portal del Pardo, tindrà lloc la inauguració de l’exposició “Territori, alquímia, poesia i forma” de Mary Gumà, amb la intervenció del pianista David Muñoz i l’actriu Teresa Puig.

 

Segons Pep Montoya, doctor en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, en aquesta exposició es podrà gaudir d’un univers d’il·lusionisme, màgia, poesia i forma. L’obra de Mary Gumà es caracteritza per un contacte directe amb el territori dins d’un àmbit de llibertat i lluny de convencions estilístiques.

 

L’artista ofereix la possibilitat de visitar la mostra seguint les seves explicacions amb una visita guiada programada el divendres 15 de setembre, a les 20 h. Les persones interessades han de fer la reserva enviant un correu electrònic a l’adreça art@elvendrell.net.

L’exposició “Territori, alquímia, poesia i forma” es podrà visitar fins al 23 de setembre en horari de dilluns a divendres de 18 h a 20:30 h i dissabtes d’11 h a 13 h i de 18 h a 20:30 h. Diumenges i festius la sala és tancada.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell