08 11 Cursa solidària RAwAhir al matí va tenir lloc la presentació de la 3ª Edició de la Cursa Le Méridien Ra, amb la presència del Regidor d'Esports de l'Ajuntament del Vendrell, Ferran Trillas, la Regidora d'Esports de l'Ajuntament de Calafell,  Maite González; el Director Tècnic de la prova, Jaume Serra i la directora de Màrqueting de Le Méridien Ra, Desirée Santos.

Aquest any la cursa no competitiva mostra dues novetats notables. La primera és que serà una cursa mixta, oberta per a homes i dones majors de 15 anys, que podran escollir entre un recorregut de 5 i 10km de distància. I la segona novetat, és que es redueix el preu de la inscripció passant de 20 € a 12,5 €. Dels quals 2,5 € es destinaran a la Fundació Càritas del Vendrell.

La sortida i l'arribada tindran lloc des de l'Hotel Le Méridien Ra recorrent el passeig entre la platja de Sant Salvador (el Vendrell), Calafell i Seguir de Calafell.

Aquest any, obrint les inscripcions a la participació masculina s'espera arribar als 100 participants.

Des de l'hotel i els ajuntaments implicats (Calafell i el Vendrell) animen a tots els habitants del poble a participar i viure una experiència agradable corrent a la vora del Mediterrani. A més, tots els participants en aquesta cursa solidària entraran en el sorteig d'increïbles estades en hotels de 5 estrelles de la cadena Marriott, que es realitzarà un cop finalitzada la cursa.



©2019 Ajuntament del Vendrell