08 07 bernat font storytellerswEls concerts de la temporada d’estiu a l’Auditori Pau Casals continuen aquest dissabte 12 d’agost, a les 20:30h, amb la proposta jazzística del grup Bernat Font Trio “Storytellers” (Narradors). Després d'enregistrar i presentar amb èxit de públic i crítica "Out For A While" a l’Auditori Pau Casals l’any 2013, el trio del jove pianista barceloní Bernat Font hi torna per presentar “Storytellers”, el seu últim treball discogràfic, en el qual descriu escenes vitals i paisatges imaginatius.

“Storytellers” és un nou treball amb 10 composicions originals d’en Bernat Font, que ens explicarà al piano i acompanyat al contrabaix per Joan Motera i a la bateria per Joan Casares. També interpretarà magnífiques peces dels seus darrers treballs.

“Potser explicar coses als altres és una de les maneres que tinc d'explicar-me coses a mi mateix,” reflexiona el mateix Bernat Font en unes notes que acompanyen el disc, “així que el meu desig és que qui escolti aquestes peces també s’expliqui històries a si mateix. I d’aquesta manera tots som narradors, tots som ‘storytellers’”.

Sobre una base de color del swing, s’incorporen pinzellades discretes d’altres influències amb el denominador comú dels motius repetits, com ara el minimalisme, el boogie woogie o les músiques tradicionals d’Àsia.

En Bernat Font ha col·laborat amb d’altres músics i formació com Big Mama Montse, en Dani Nel·lo, La Locomotora Negra o Phillipe LeJune; ha guanyat el premi Jaç-Enderrock i la seva peça musical “Big 3” va ser escollida per a formar part de la banda sonora de la pel·lícula Song for Marion / Unfinished song dirigida per Paul Andrew Williams i interpretada per Terence Stamp.



©2019 Ajuntament del Vendrell