07 28 Platges RuteswDivendres passat 21 de juliol va tenir lloc a la sala polivalent de Vil·la Casals la cloenda del programa “Platges i Rutes 365 dies”, organitzat per l'EINA Espai Empresarial. Al llarg de la jornada, i després d'una presentació inicial a càrrec de Kenneth Martinez, Regidor d'Ocupació de l'Ajuntament del Vendrell i Pere Condom, ‎Director del Programa Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya, es van presentar els projectes seleccionats i es van lliurar els diplomes entre els alumnes participants.

El programa “Platges i Rutes 365 dies” s’emmarca dins els programes per promoure l’emprenedoria territorial especialitzada, impulsat pel Departament d’Empresa i Coneixement i cofinançat pel Fons Social Europeu. En concret, té com a objectiu el foment de l’emprenedoria mitjançant la creació de negocis innovadors de base tecnològica per a l’explotació de platges i rutes durant els 365 dies de l’any.

Per tal d’assolir aquest objectiu, es proporciona un entorn de treball adequat a les característiques del programa, així com els mitjans necessaris que permetin als emprenedors provar i testejar les seves idees de negoci.

Les accions formatives específiques i de qualitat en noves tecnologies, turisme i empresa -sumades a la naturalesa multidisciplinària dels participants i a l’assessorament expert d’una entitat com l’Eina-, asseguren l’empenta que els nous emprenedors necessiten per generar i tirar endavant el pla d’empresa.



©2019 Ajuntament del Vendrell