07 24 Mariona 2 baixawDesprés del 37è Festival Internacional de Música Pau Casals, l’Auditori Pau Casals continua amb la seva activitat musical durant el mes d’agost. I ho fa a partir del proper dimarts 1 d’agost amb Mariona Camats, la jove violoncel·lista de La Garriga i guanyadora de la Beca Internacional Pau Casals 2016. Actuarà a l’Auditori a les 20.30h, acompanyada pel pianista argentí, José Gallardo.

Mariona Camats, l’actual alumne del famós violoncel·lista alemany Julius Berger, interpretarà Fantasiestücke Opus 73 de R. Schumann, la sonata en re Opus 102 de L.v.Beethoven, l’Elégie Opus 24 de G. Fauré i la Sonata per a violoncel Op. 6 de R.Strauss. En totes aquestes obres estarà acompanyada al piano per José Gallardo, que compta amb una dilatada carrera de premis nacionals i internacionals.

El dissabte, 5 d’agost, a les 20:30h, la programació continuarà amb el concert de la violinista bielorussa Elina Sitnikava, guanyadora del concurs Paper de Música de Capellades 2016. Un concert amb obres de J.Brahms, F.Waxman, E.Elgar i sobre tot de Pablo Sarasate. Sitnikava estarà acompanyada del català Miguel Àngel Dionis al piano.

L’oferta musical de l’Auditori Pau Casals seguirà amb 4 concerts més: el 12 d’agost, a les 20:30h, arribarà el trio de jazz del pianista Bernat Font, que presentarà Storytellers, el seu últim treball discogràfic. Ja el 19 d’agost, també a les 20:30h, l’Auditori acollirà l’actuació del quintet de vent valencià Spanish Brass Luur Metalls. Aquesta formació serà també l’encarregada, l’endemà 20 d’agost, a les 19:30h, d’oferir un concert per un públic més familiar amb el concert Brass, Brass, Brass. Finalment, la programació d’estiu es clourà amb el quartet de violoncels Les Mademoicelli, el dissabte 26 d’agost a l’hora habitual, que oferiran un concert dedicat al compositor argentí Astor Piazzola.

Per a més informació al web www.auditoripaucasals.cat o www.temporada.cat

 



©2019 Ajuntament del Vendrell