07 21 Vambes top MantawLa Policia Local del Vendrell i els Mossos d’Esquadra de l’ABP Baix Penedès, col·laboren des de principis d’estiu, en un Pla Operatiu Específic en prevenció dels delictes contra la propietat intel·lectual i industrial. En el marc d’aquest dispositiu, entre ahir al vespre i la matinada d’avui, s’han realitzat diversos controls de pas planificats per tal de detectar l’entrada i la distribució dins del territori de productes de procedència presumptament il·lícita.

El resultat d’aquest dispositiu ha estat de 6 vehicles aturats i 10 persones identificades. Un d’aquests vehicles va ser aturat a la zona de l’Avinguda Parlament de Catalunya, amb tres ocupants a l’interior i en l’escorcoll es van trobar dues motxilles amb gènere destinat a la venda il·legal: 13 gorres i 46 parells de vambes de diferents marques comercials, falsificades, propietat d’un dels ocupants.

Tanmateix, abans d’ahir, els Mossos d’Esquadra de Salou van interceptar i comissar en circumstàncies similars, un transport de material destinat també a la venda il·legal, concretament, 133 parells de sabatilles esportives falsificades de diferents marques comercials.

Aquestes accions es sumen a les tasques de control que s’estan fent, conjuntament amb Mossos d'Esquadra, en les últimes setmanes, per minimitzar la presència del top manta al passeig Marítim del Vendrell i als decomisos de material divers que s'han fet en els darrers dies arreu del territori. En concret, en les darreres tres setmanes s’han intervingut, només al municipi del Vendrell, 500 parells de vambes, entre d’altres productes, que posades a la venda tindrien un valor d’entre 13.000 i 15.000 euros.

Tota aquesta planificació conjunta entre ambdós cossos policials està inclosa en el pla d’acció de la campanya d’estiu de 2017.



©2019 Ajuntament del Vendrell