07 19 recepcio esportistes webAhir, a la tarda, a la Sala de Plens de l'Ajuntament del Vendrell, l'alcalde, Martí Carnicer, i el regidor d'Esports, Ferran Trillas, van fer recepcions a quatre entitats esportives pels èxits assolits a la temporada 2016-2017.

En primer lloc, es va rebre a diverses integrants del Club Rítmica El Vendrell, que han assolit diversos podis en Campionats de Catalunya.

En segon lloc, es va fer un reconeixement a dos esportistes del Club Natació El Vendrell, que han aconseguit diverses medalles en Campionats de Catalunya.

En tercer lloc, va ser el torn del Taekwondo Olímpic El Vendrell , a qui es va reconèixer l’èxit aconseguit per molts dels seus esportistes en diversos campionats de Catalunya.

En quart lloc, es va fer un reconeixement als esportistes del Club Taekwondo -La Lira Vendrellenca, que també han aconseguit pòdiums en diversos campionats de Catalunya i Espanya.

Tant l'alcalde com el regidor van felicitar els esportistes i van agrair l'esforç de les juntes de les entitats, dels seus tècnics i, també, de les famílies per representar el Vendrell arreu on van i deixar-lo en tan bona posició en l'àmbit de l'esport. Així mateix, els van encoratjar a continuar practicant esport i promovent els seus valors.

Llista dels èxits esportius

 



©2019 Ajuntament del Vendrell