07 17 Portada“El llenguatge de la llum” és el títol de la nova exposició que acollirà, a partir del proper dissabte 22 de juliol, la Sala Portal del Pardo. La fotografia d’Anton Barnadas serà la protagonista d’aquesta mostra, que es podrà visitar fins al 19 d’agost. La inauguració es durà a terme a les 11 del matí, i a continuació, tindrà lloc un taller de retrat a càrrec de l’artista (cal inscripció prèvia).

Tal com escriu la historiadora de l’art Clàudia Llach en el díptic de l’exposició, “per Anton Barnadas, la fotografia ha esdevingut un mitjà imprescindible per relacionar-se amb un món exterior que es confronta i es configura a partir d’un món interior que se’ns apareix amb la llum pròpia de la seva mirada. Els retrats i les composicions d’Anton Barnadas conformen un univers d’imatges secretes i silencioses que neixen suspeses en un temps indeterminat entre el passat, el present i el futur, i en un espai indefinit entre la realitat i la ficció”. Afegeix Llach, “per Barnadas, la fotografia va molt més enllà de ser un mitjà de creació: és un canal de comunicació amb el món i les persones que l’habiten. Un llenguatge atemporal i universal que emet llum pròpia i que ens convida a entrar-hi.”

L’exposició “El llenguatge de la llum” es podrà visitar fins al 19 d’agost en horari de dilluns a divendres de 18 h a 20:30 h i dissabtes d’11 h a 13 h i de 18 h a 20:30 h. Diumenges i festius la sala és tancada.



©2019 Ajuntament del Vendrell