07 13 Afterwork V3wNeix al Vendrell una activitat d’oci amb la qual gaudir, un dimarts al mes, de bon ambient, bona música i bona gastronomia. Dimarts 18 de juliol, al Museu Deu, a partir de les 19:30 h i fins a les 22 h, tindrà lloc el primer “Afterwork”, organitzat per l’associació Tornem Alego i en col·laboració amb el Museu Deu.

El terme “Afterwork” (que significa “després de la feina”) es refereix a aquelles activitats lúdiques que es programen després de la jornada laboral, habitualment amb els companys de feina, però en un ambient distès. És un moment per socialitzar i enfortir relacions fora de les tensions laborals.

En aquesta ocasió han volgut anar més enllà i han creat un espai per compartir amb amics, familiars i companys una estona de descans, en la qual es podrà gaudir d’una degustació de vins de Miquel Pons, acompanyats d’una tapa feta en exclusiva per a l’esdeveniment, a càrrec de Bonacarn. La vetllada estarà amenitzada per la fantàstica veu de la cantautora Nerea Bassart i en un entorn de luxe, els jardins del Museu Deu. L’activitat tindrà un preu de 5 €.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell