07 12 recepcions esports webAhir, a la tarda, a la Sala de Plens de l'Ajuntament del Vendrell, l'alcalde, Martí Carnicer, i el regidor d'Esports, Ferran Trillas, van fer recepcions a tres entitats esportives pels èxits assolits a la temporada 2016-2017.

 

En primer lloc, es va rebre un grup de nois i noies del Club Runners El Vendrell, que han assolit diversos podis en campionats de Catalunya, d'Espanya i, també, europeus.

 

En segon lloc, es va fer un reconeixement a l'equip sènior de Segona Catalana d'hoquei del CE Vendrell, per haver aconseguit l'ascens a Primera Catalana.

I, en tercer lloc, va ser el torn de l'Associació Bàsquet El Vendrell, que es va presentar amb l'equip Infantil Femení, campió de Catalunya, i amb l'equip Sènior Masculí, campió de Catalunya Segona Categoria i que també ha aconseguit l'ascens a Primera Categoria Catalana.

Tant l'alcalde com el regidor van felicitar els esportistes i van agrair l'esforç de les juntes de les entitats, dels seus tècnics i, també, de les famílies per representar el Vendrell arreu on van i deixar-lo en tan bona posició en l'àmbit de l'esport. 

Llista dels èxits esportius©2019 Ajuntament del Vendrell