07 11 rp temporada estiu webAquest passat dilluns, a la Sala de Plens, es va presentar l'edició d'estiu del "Temporada", la guia dels espectacles culturals del Vendrell. En aquesta edició estiuenca, s'hi pot trobar tota la programació del 37è Festival Internacional de Música Pau Casals,  la programació del 29è Festival de Música tradicional "Música a la Vila" i els concerts que es programen a l'Auditori Pau Casals durant el mes d'agost.

La publicació també inclou els concerts d'orgue que s'organitzen a través de l'Associació Amics de l'Orgue del Vendrell i els concerts del Festival Jove "Música als Jardins", organitzats per la Fundació Pau Casals.

 

Fullejar el "Temporada" permet descobrir, d'una manera ràpida,  la gran oferta d'espectacles culturals que acull el Vendrell en els propers mesos i que conté propostes per a tots els gustos i públics. La regidora de Cultura i Festes, Eva M. Serramià, ha explicat que un cop més "la programació del "Temporada" confirma que el Vendrell és una vila plenament musical".

pdf "Temporada d'estiu"

 



©2019 Ajuntament del Vendrell