07 06 rp cursa popular webEl proper diumenge 23 de juliol, a les 20 h, tindrà lloc la 39a Cursa Popular Vila del Vendrell, un esdeveniment esportiu festiu, lúdic i familiar que, alhora, té un vessant solidari. Enguany, la recaptació de les inscripcions es destinaran a becar nens i nenes que vulguin fer atletisme.

 

El president del Club Runners El Vendrell, Pablo Sanchis, ha explicat que es tracta d’una cursa molt especial per a l’entitat perquè és la primera que van organitzar des de la seva fundació, l’any 2012. Amb un recorregut pel centre de la vila, hi haurà una cursa per a adults, de 6 km, i tres curses infantils, de 350 m, 700 m i 3 km.

Les inscripcions, amb un donatiu voluntari, es poden fer fins al 21 de juliol al web www.runnerselvendrell.cat i de forma presencial el mateix dia de la cursa.

El regidor d’Esports, Ferran Trillas, convida tothom a participar en una cursa que tothom pot fer i fa un agraïment especial a tots els col·laboradors, els quals fan possible que es pugui dedicar el màxim de la recaptació a la causa solidària.

Recorregut 3 km

Recorregut infantil 350 m

Per a més informació: www.runnerselvendrell.cat

 



©2019 Ajuntament del Vendrell