07 03 mullat marxandatgewEl proper diumenge 9 de juliol de 2017, un any més, la piscina coberta de l'avinguda del Camp d'Esports i la piscina descoberta del Complex Esportiu Club de Tennis Vendrell col·laboraran amb la campanya Mulla't, que organitza la Fundació Esclerosi Múltiple des de l'any 1994. La missió de la Fundació Esclerosi Múltiple és millorar la qualitat de vida de les persones afectades per la malaltia i destinar recursos a la recerca.

 

Des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament del Vendrell es vol convidar a tots els vendrellencs i vendrellenques a “mullar-se”, de forma literal aquest proper diumenge, de 10h a 14h, a qualsevol de les dues piscines municipals obertes aquesta jornada. Amb aquest bany solidari es vol ajudar a la Fundació a batre un nou rècord de persones que es mullen per aquesta causa per donar suport a les més de 7.000 persones afectades per aquesta malaltia a Catalunya.

 

A banda de fer un “bany solidari”, també es pot col·laborar amb la campanya comprant, a les mateixes piscines, el material de marxandatge que es posa a la venda amb motiu de la campanya i que contribueix a finançar els serveis que ofereix la Fundació Esclerosi Múltiple.



©2019 Ajuntament del Vendrell