Postal Botiga de Santa Anna 02wEl proper divendres 7 de juliol, a les 20h, la Sala La Fusteria del carrer Major acollirà la inauguració de “La botiga de Santa Anna”. En aquest espai s’hi podrà trobar tot allò imprescindible per passar uns dies de Festa Major envoltats d’alegria, d’energia, de vitalitat i, sobretot, de tradició i de festa.

 

Tothom qui ho vulgui hi podrà adquirir, per exemple, tot el marxandatge de la festa, com ara els retallables del 4 de 8 dels Nens del Vendrell, del Gegant Salvador i de la Geganta Teresa, de Llucifer i del Caramot o el Vi “Agna”, creat especialment per a la festa major. També s’hi vendran altres elements que es donaran a conèixer, com a novetats, el dia de la inauguració de la botiga.

Els Administradors de Santa animen als vendrellencs i vendrellenques a “passar per la botiga i regalar o regalar-se productes de Santa Anna 2017 per fer que aquesta tradició es transmeti de generació en generació i ens puguem contagiar del seu esperit”.

La Botiga de Santa Anna estarà oberta del 8 al 28 de juliol, de dilluns a dissabte, de 18 a 20.30h.©2019 Ajuntament del Vendrell