06 27 rp valoracio natacio escolar webEl regidor d’Esports, Ferran Trillas, i el regidor d’Educació, Kenneth Martínez, han valorat positivament els cursos de natació per a les escoles.

 

Durant el curs 2016-2017, més de 400 alumnes d’escoles del Vendrell han fet classes de natació dins de l’horari lectiu, les quals s’han incorporat en el currículum d’Educació Física. Alguns centres ho han fet amb alumnes de 1r curs per fer més fàcil la iniciació i d’altres van decidir fer-ho amb els de 4t curs perquè són més autònoms a l’hora de canviar-se.

 

Ferran Trillas i Kenneth Martínez han valorat positivament la col·laboració de les dues regidories per donar resposta a una demanda generalitzada que, després d’un any de gestions i de coordinació, s’ha pogut fer realitat aquest curs que acaba de finalitzar.

Els dos regidors també han destacat la bona resposta i la suma d’esforços de tota la comunitat educativa, des de la qual ha arribat la demanda de poder ampliar el nombre de grups per poder fer aquesta activitat el proper curs.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell