06 26 Aula dEscultura de Recerca Fenosiana webEl proper divendres 30 de juny, a les 20 h, a la Sala Portal del Pardo, tindrà lloc la inauguració de l’exposició dels treballs dels alumnes de l’Aula d’Escultura de Recerca Fenosiana d’aquest curs 2016-2017. En aquesta mostra, els alumnes de l'Aula d'Escultura proposen una selecció de treballs molt diversos, fets amb metall, poliestirè, fang, cera, guix i ciment, entre d'altres materials. Aquesta varietat els permet una gran llibertat d'expressió i una experimentació que, ahora, els ofereix la possibilitat de crear escultures que dialoguen amb l'exterior i amb la natura.

 

Enguany, la Fundació Fenosa, amb el seu encàrrec de recrear l'atrezzo del ballet La bacanal, ideat i realitzat per Coco Chanel, Salvador Dalí i Apel·les Fenosa, ha donat a l'Aula l’oportunitat d'endinsar-se en el món fenosià.

A la mostra de la Sala del Portal del Pardo també presentaran els estudis per al monument de la plaça de Francesc Macià, a l'entorn del Pi de les Tres Branques i en homenatge a la figura de Macià.

Els alumnes que exposaran són: Joan Blanco, Antonio Cocera, Iris Ebenhahn, Rafa González, Elisa Mestre, Mercedes Moreno i Enric Rovira

L’exposició es podrà visitar fins al 15 de juliol de 2017 en horari de dilluns a divendres de 18 h a 20:30 h i dissabtes d’11 h a 13 h i de 18 h a 20:30 h. Diumenges i festius tancat.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell