06 22 club lectura webEl Club de Lectura de la Biblioteca Pública Terra Baixa del Vendrell va celebrar ahir l’acte de commemoració dels seu 15 anys de funcionament. Amb una assistència superior a la seixantena de persones, afluència semblant a la que participa de cadascuna de les sessions del Club, va ser una tarda que a més de emotiu recordatori de tot aquests temps va servir per reivindicar i destacar la importància d’aquests grups que s’apleguen sota el paraigües de la lectura.

 

El tret de sortida de l’acte va anar a càrrec d’Àngels Colom, directora de la Biblioteca i d’Eva Serramià, regidora de Cultura. Just a continuació es va dur a terme una taula-debat sobre l’acte de llegir i el paper dels clubs de lectura en la que hi van participar Josep Vives, cap del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya, Vicenç Villatoro, escriptor i director del CCCB, Neus Oliveras, professora i conductora del Club de Lectura i Anna Balasch, bibliotecària i coordinadora del Club.

 

Després de la taula rodona es va projectar un vídeo commemoratiu amb una recopilació de fotografies, portades, frases i altres elements que han format part d’aquest Club, el més antic de la província de Tarragona, durant aquests 15 anys.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell