06 16 c st magi webEl proper dilluns 19 de juny es tallarà la circulació del c/ Sant Magí, a l'alçada del c/ Progrés i fins al c/ Pau. El motiu és l'arranjament de les rigoles blanques, tant les centrals com les que limiten amb la vorera. L'horari de treball serà de 8 h a 15 h i afectarà els veïns del tram en qüestió, que no podran accedir a casa seva. Al finalitzar, es col·locaran planxes a fi de normalitzar la circulació. El trànsit del c/ Sant Magí es desviarà tot pel c/ Montserrat. L'accés al pàrquing PARVEN es farà pel c/ Pau.


El dimarts 20 de juny es tallarà la circulació del c/ St. Magí, a l'alçada del c/ Pau i fins al c/ Rabassaires pel mateix motiu. L'horari de treball també serà de 8 h a 15 h i afectarà els veïns del tram en qüestió, que no podran accedir a casa seva. A les 15 h es col·locaran planxes a fi de normalitzar la circulació. El trànsit del c/ Sant magí continuarà desviat pel c/ Montserrat. L'accés al pàrquing PARVEN es farà pel c/ Pau i la sortida la faran per c/ Progrés i, posteriorment, c/ Andreu Nin, del qual es retiraran puntualment les pilones.
 
Durant el dimarts, de 8 h a 15 h, s'invertirà el c/ Rabassaires, els veïns hi entraran per la carretera de Valls i sortiran pel c/ Sant Magí. A partir de les 15:30 h es restablirà la circulació.
 

 



©2019 Ajuntament del Vendrell