06 12 rp casals estiu webJa s’ha iniciat el període d’inscripció als Casals d’Estiu del Vendrell i de Coma-ruga i al Pira’t Estiu, activitats que faciliten la conciliació familiar, alhora que ofereixen una altra manera d’aprendre mitjançant el lleure.

 

Les activitats d’estiu del Vendrell i de Coma-ruga, organitzades per l’Associació Trèvol, l’Esplai Zig-Zag i l’Agrupament Escolta Tant com Puc, en col·laboració amb la Regidoria d’Infància i Joventut de l’Ajuntament del Vendrell, estan adreçades als nascuts de l’any 2005 al 2013 (ambdós inclosos) i es desenvoluparan del 3 de juliol a l’1 de setembre. Els Casals d’Estiu del Vendrell i el Pira’t Estiu es realitzaran a l’escola Àngels Garriga i els de Coma-ruga a l’escola Pla de Mar.

 

Fins al 23 de juny, les inscripcions dels Casals d’Estiu del Vendrell i Pira’t Estiu es poden fer al Centre cívic L’Estació del Vendrell (av. Jaume Carner, 1) i dels Casals d’Estiu de Coma-ruga al Centre Cívic (av. Generalitat, s/n) i a l’Associació Trèvol (Camí Reial, 13-17).

Les inscripcions es podran fer per períodes setmanals, amb un horari de 9.30 h a 13.30 h, al llarg de l’estiu. Cada setmana té un cost de 39 € i se'n bonifica el preu per cada quinzena, que llavors té un cost de 70 €. També hi haurà un servei d’acollida de 8 h a 9.30 h, el cost del qual és de 10 € setmanals, 19 € si és en setmanes consecutives.

Pel que fa al servei de menjador dels Casals d’Estiu del Vendrell, funciona com el criteri de preus per setmana de les activitats: té un cost de 30 € per setmana i, fent la inscripció de la segona setmana consecutiva, el cost serà de 60 € per a dues setmanes. Els Casals d’Estiu de Coma-ruga també ofereixen un servei de menjador amb un cost de 35 € per setmana (2 setmanes: 60 €).

El Pira’t Estiu és un projecte adreçat a joves nascuts de l’any 2001 al 2004 (ambdós inclosos). Dura tres setmanes (del 3 al 21 de juliol), les dues primeres setmanes es realitzaran excursions i la tercera es marxarà cinc dies d'acampada. El cost d’aquesta activitat és de 160 €.


D’altra banda, com a prova pilot, l’Associació Trèvol organitza uns casals d’estiu a la Residència d’avis La Muntanyeta amb l’objectiu d’aconseguir un enriquiment mutu, entre infants i la gent gran, mitjançant un treball intergeneracional. Es durà a terme entre el 3 i el 31 de juliol i està adreçat a infants de primària amb una limitació de 15 places.

En relació al servei de menador, es col·labora amb la Regidoria de Serveis Socials per donar continuïtat als ajuts que es donen durant el curs escolar per tal de garantir un àpat a aquells infants de famílies amb risc d’exclusió social.

Casals d'Estiu del Vendrell

Casals d'Estiu de Coma-ruga i Residència d'avis La Muntanyeta

 



©2019 Ajuntament del Vendrell