06 02 logo bibiloteca webLa Biblioteca Pública Terra Baixa del Vendrell ha fet públic el seu programa d’activitats per al mes de juny, un conjunt de variades propostes destinades tant al públic adult com a l’infantil.

 

Un dels eixos principals de les propostes destinades als adults serà el centre d’interès “Senti...ment”, que continuarà oferint als usuaris un recull de documents relacionats amb el tema de l’Autoajuda. Com a complement d’aquest aparador documental, i com a continuació del cicle iniciat el mes de maig, el dijous 1 de juny, a les 19 hores, es va celebrar la xerrada-taller “Descobreix les 2 claus per aconseguir tot el que vols", que va anar a càrrec de Loto Vázquez, autor de l’obra "¡La Felicidad es Fácil!" (més informació a www.lotovazquez.com i a www.felicidadfacil.com).

 

Durant aquest mes la Biblioteca acollirà la presentació de dos llibres. El primer tindrà lloc divendres 9 de juny, a les 19.30 h., i serà “Diuen...escrits propers”, escrit per Nati Soler, autora de capçalera de la Biblioteca, i amb fotografies de Josep Vallès. L’acte estarà presentat per Carme Romeu, Vice-Presidenta d'Omnium Cultural, entitat organitzadora. I la segona de les presentacions serà el dijous 15 de juny a les 19.30 h., amb l’obra "La Musa", escrita per Iván Barrientos Martos i publicada per Letrame Editorial.

El programa d’activitats destinat als adults es tancarà dimecres 21 de juny a partir de les 18 h., amb l’acte de celebració del 15è aniversari del Club de Lectura de la Biblioteca.


INFANTS

Pel que fa al públic infantil, el mes de juny serà el de la finalització del Biblioclub, una proposta vinculada amb el món de la lectura, destinada als infants de primària, i que s’ha vingut desenvolupant a la Biblioteca durant els últims mesos.

Així mateix, i en aquesta mateixa línia, ja s’ha obert el període d’inscripcions per participar en una nova edició de les Colles de la Lectura, una proposta de promoció lectora que es desenvolupa durant els mesos d’estiu adreçada a infants de 1r a 6è de primària.

Per últim, dissabte 10 de juny tindrà lloc una hora del conte en anglès sota el títol “The Tilin sardine”, by Maite Bové. Amb traducció i interpretació de Paula Guijarro de la Ballaruga, està destinada a infants entre 3 i 7 anys acompanyats d’un adult, i se’n faran dues sessions, a les 11.30 i a les 12.30h. Per assistir-hi cal fer inscripció prèvia entre l’1 i el 10 de juny a la mateixa biblioteca o trucant al telèfon 977 662 118. Les places estan limitades a 30 infants per sessió, i la representació té una durada aproximada d’uns 20 minuts.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell