05 24 museu deu imatge webAquest proper cap de setmana, el Museu Deu del Vendrell acull i col·labora en diverses activitats.

 

El divendres dia 26 de maig, a partir de les cinc de tarda i fins a les vuit del vespre, el Museu Deu col·labora amb Emociona’t, una festa de les emocions organitzada pel Projecte de Menjadors Educatius contra l’exclusió social de l’Ajuntament del Vendrell amb la Ballaruga, en diversos tallers. A dos quarts de vuit, al jardí, tindrà lloc un concert de bols tibetans a càrrec de Neus Navarro, psicòloga i coach. L’entrada a tots els actes és gratuïta i pot assistir-hi tothom.

 

D’altra banda, el dissabte 27 de maig, a les dotze del migdia, el Vinseum organitza “Convidades a Mirar” i el Museu Deu es desplaça fins a Vilafranca per participar en aquest cicle, que trimestralment convida a diferents dones treballadores per donar a conèixer el museu i les seves col·leccions d’altra manera. Núria Payán, directora del Museu Deu, conjuntament amb Núria Ballester (Museu Pau Casals del Vendrell), Vinyet Panyella (Museus de Sitges) i Mireia Rosich (Biblioteca Museu Victor Balaguer de Vilanova i la Geltrú), hi col·labora. Aquest mateix dia, el Museu Deu també col·labora en la trobada d’instagramers al nucli antic del Vendrell que organitza la Regidoria de Turisme.

Finalment, el mateix dissabte, a la tarda, hi ha programat un concert a l’emblemàtica sala de les catifes, a càrrec del Cor Joves Veus. En aquest concert es podrà gaudir de tres blocs ben diferenciats. El primer, de caire més popular, amb un conjunt de cançons tradicionals catalanes, com La Filadora o En Pere Gallerí. El segon bloc consta de peces extretes de bandes sonores de pel·lícules i musicals ben conegudes, com Edelweiss de “Sonrisas i Lágrimas” o Vois Sur ton Chemin de “Los Chicos del Coro”. I, l’últim, serà un conjunt de cançons compostes per Josep Vila amb poemes de Miquel Desclot, les quals ja són unes obres ben conegudes en el panorama coral català. Tot el concert es farà amb l’acompanyament al piano d’Albert Recasens.

El Cor Joves Veus va néixer al Vendrell el 1989 i està format per un grup de nois i noies. La seva trajectòria musical és ben coneguda a la zona, sobretot per espectacles musicals com Espai Buit (2004) o La Resposta (2010), així com la participació al Certamen Coral de Cocentaina i concerts a l’Alguer i a Roma. Sempre ha participat en els ja tradicionals concerts de Santa Cecília i de Nadal juntament amb la Coral Infantil El Petit Estel i el Cor Orfeó Parroquial del Vendrell. Actualment, està format per 18 noies d’entre 15 i 25 anys sota la direcció de Xavier Solé González. Xavier Solé González és graduat en Enginyeria en Tecnologies Industrials per la UPC i compagina les seves tasques cientificotècniques amb la música.

Per a més informació:

Museu Deu. Plaça Nova, 6.

  1. www.museudeu.com / museudeu@elvendrell.net

 



©2019 Ajuntament del Vendrell