05 24 emocionat imatge webEl proper divendres 26 de maig, de 17 a 20 h, a la plaça Nova i al Museu Deu tindrà lloc “Emociona’t”, una festa de les emocions organitzada pel projecte de menjador educatiu contra l’exclusió social amb la col·laboració de l’Ajuntament del Vendrell, La Ballaruga i el Museu Deu.

 

En aquest servei es reuneixen una trentena d’alumnes de 1r i de 2n d’ESO dels instituts Baix Penedès, Andreu Nin i Mediterrània, que són derivats pels Serveis Socials de l’Ajuntament del Vendrell, per dinar i, després de l’àpat, s’organitzen per recollir i netejar els estris i l’espai utilitzats, gaudeixen d’una estona d’esbarjo i, finalment, reben suport educatiu i es treballa un projecte que, enguany, s’ha centrat en el tema de les emocions. Es tracta de nois i noies amb risc d’exclusió que, en acabar l’educació primària, s’han vist mancats de la beca de menjador que disposaven. Aquest menjador educatiu cobreix l’horari de 3 a 5 de la tarda i els alumnes estan acompanyats en tot moment per monitores.

 

En definitiva, es tracta d’un projecte de La Ballaruga que, amb partida pressupostària de l’Ajuntament del Vendrell, a part de garantir un àpat als nois i noies amb risc d’exclusió, combina processos d’aprenentatge i de servei a la comunitat. I aquest proper divendres, amb les activitats que s’han organitzat, es podrà visualitzar aquesta tasca que es fa.

A la plaça Nova,

-venda d’àlbums il·lustrats i elaborats pels joves,

-l’Arbre de les emocions,

-Pintem les emocions (mural col·lectiu),

-i rap en directe a càrrec dels joves (a les 19 h).

Al Museu Deu,

-lectura d’àlbums il·lustrats,

-Capsa de les emocions (activitats per a infants fins a 12 anys),

-Explora una emoció (activitat per a adults),

-i meditació amb bols tibetans (a les 19:30 h, al jardí del museu, per a tots els públics).

 



©2019 Ajuntament del Vendrell