05 19 joves idees acte premiats webAvui ha tingut lloc l’acte de presentació dels projectes finalistes de la desena edició del concurs “Joves amb idees”, un projecte de l’Ajuntament del Vendrell que, a través de l’EINA Espai Empresarial, té l’objectiu de fomentar l’esperit emprenedor entre els joves i motivar-los per tal que generin idees empresarials i valorin l’autoocupació com a possible sortida professional, i que compta amb el suport de "la Caixa".

 

Per al desenvolupament del programa, es compta amb la col·laboració dels centres d’educació secundària del municipi que ofereixen estudis de batxillerat i cicles formatius. Concretament, en aquesta desena edició del concurs, hi participen el Col·legi Sagrat Cor, l’institut Andreu Nin, l’institut Baix Penedès i l’institut Mediterrània.

 

L’activitat consta d’una primera fase integrada pels seminaris i tallers de generació d’idees i creació d’empreses, que pretenen aproximar el món de l’empresa i la figura de l’empresari als estudiants, estimular la seva creativitat i treballar conceptes com ara la viabilitat comercial i econòmica. A partir d’aquí, els joves s’han organitzat en grups per desenvolupar una idea de negoci.

L’acte de presentació dels projectes finalistes davant del Jurat del concurs, obert a tot el públic, s’ha fet a l’Auditori de l’Escola Municipal de Música Pau Casals i els premiats han estat:

Premi Ajuntament del Vendrell al millor projecte a “Trimar”, presentat per Marta Ibáñez, Núria Carbonell i Ariadna Raurich, del Col·legi Sagrat Cor.

Premi CaixaBank al projecte més viable a “Cineapolis”, presentat per Laia Garcia, Javier Gil, Marta Gutiérrez i Laura Martos, de l’institut Baix Penedès.

Premi CIT al projecte més innovador a “Beach Bikes”, presentat per Camelia Chertes, Laia Gallardo i Gemma Mestres, de l’institut Baix Penedès.

Premi Xarxa Emprenedora al projecte més cooperatiu a “TBV”, presentat per Edgar Casado, Raquel Muñoz, Paula Nogales i Marta Nin, de l’institut Baix Penedès.

 



©2019 Ajuntament del Vendrell