logo administradors santa anna webLes persones que estiguin interessades a ser Administradors de Santa Anna ja poden presentar les sol·licituds al Servei d’Atenció al Ciutadà (SAC).

La Regidoria de Cultura i Festes, sota el guiatge del "Protocol de la Festa Major del Vendrell", regula la figura dels Administradors de Santa Anna de la Festa Major del Vendrell.

Els Administradors de Santa Anna són, cada any, els encarregats de l'organització de la Festa Major del Vendrell. Les 6 persones escollides, de forma desinteressada, dediquen el seu temps i el seu esforç en organitzar la Festa Major.

De totes les sol·licituds presentades, la Regidoria de Cultura i Festes escollirà dos representants. Els altres Administradors, tres seran escollits pel Consell d'entitats i un per la Confraria d’Administradors de Santa Anna.

Es poden presentar totes aquelles persones majors d'edat que estiguin empadronades al Vendrell o que hi tinguin un vincle especial. El procés està regulat per unes bases i la sol·licitud s’ha de presentar al SAC.


Per a més informació:
Regidoria de Cultura i Festes, tel. 977 66 56 84.



©2019 Ajuntament del Vendrell